Tehnička škola "Nikola Tesla"
Surdulica
tel: +381 (0)17 824 119
mail: nteslasurd@mts.rs
adresa: Tome Ivanovića 24
Maturska ekskurzija Italija, oktobar 2018 godine

U periodu od 22.-26.10.2018. godine učenici završnog razreda naše škole išli su na matursku ekskurziju u Severnu Italiju.

Učenici su, tom prilikom, zajedno sa svojim odeljenskim starešinama i drugim nastavnicima obišli Lido di Jesolo, Veneciju, San Marino, Rimini, Veronu i Trst.

Tokom putovanja pokazali su zrelost i odgovornost kako i dolikuje budućim akademskim građanima i poneli sa sobom pregršt divnih uspomena. Sve fotografije pogledajte u galeriji

Maturska ekskurzija Beč, oktobar 2017 godine

Dugoočekivana maturska ekskurzija realizovana je od 18. do 22. okrobra 2017. godine. Učenici su imali priliku da upoznaju jedan od najlepših evropskih gradova – Beč. Proveli su pet nezaboravnih dana u gradu muzike na obali Dunava.

Teško je izdvojiti najbolje trenutke pošto su doživljaji individualni. Na neke su najveći utisak ostavili impresivni zamkovi Šenbrun i Belvedere sa njihovom istorijom i uređenošću, kao i jedinstvena arhitektura Beča. Druge je oduševila poseta zabavnom parku Prater, gde su svi uživali u brojnim zabavnim aktivnostima. Dok su neki najaktivniji bili tokom posete tržnog centra Parndorf i prilikom isprobavanja Mocart kugli i Saher torte.

Celo putovanje je proteklo uz šalu, pesmu i muziku i svima pružilo priliku da stvore uspomene koje će dugo pamtiti. Sve fotografije pogledajte u galeriji