Tehnička škola "Nikola Tesla"
Surdulica
tel: +381 (0)17 814 119
mail: nteslasurd@mts.rs
adresa: Tome Ivanovića 24
Sjajan nastup naših učenika na Republičkom takmičenju u besedništvu

23.03.2019

Učenik naše škole Milan Stošić osvojio je treće mesto na Republičkom takmičenju u besedništvu na zadatu temu. U konkunrenciji improvizovane besede naš učenik Darko Trajković osvojio je peto mesto. U konkurenciji ekipa naši učenici Milan Stošić i Darko Trajković osvojili su četvrto mesto. Čestitamo učenicima i predmetnoj nastavnici Mili Stojadinov. Slike učenika kao i konačne čiste sa rezultatima takmičenja se nalaze u Galeriji pod nazivom Besedništvo Niš 2019.

Objavljena je odluka o dodeli ugovora o javnoj nabavci dobara, nabavke goriva i maziva

22.03.2019

Odluku možete pronaći u opciji Download i aktiviranjem opcije javne nabavke!

Održana radionica karijernog vodjenja

19.03.2019

Dana 14.03.2019. godine u informatičkoj učionici TŠ Nikola Tesla u Surdulici održana je radionica karijernog vođenja i savetovanja za 15 učenika i učenica romske nacionalnosti od 1. do 4. razreda srednje škole. Radionica je organizovana u okviru SWISS PRO programa na projektu: "Poboljšanje zapošljivosti Roma i Romkinja u opštinama Vladičin Han i Surdulica" koji realizuje Udruženje Roma intelektualaca iz Prekodolca, Vladičin Han. Opšti cilj projekta je "Stalna i održiva integracija romske populacije kroz poboljšanje zapošljivosti Roma i podizanje kapaciteta pojedinaca za zapošljavanje". Aktivnosti na projektu obuhavataju radionice karijernog vođenja, individualne radionice za izradu karijernih planova, kurs nemačkog jezika, mogućnosti prekvalifikacije, podrška razvoju veština, motivacije i informisanje korisnika i korisnica. Na radionici su korisnici imali prilike da na on-line platformi urade testove osobina, veština i interesovanja, na osnovu kojih mogu da planiraju svoje karijere i dalje učestvuju u projektnim aktivnostima. Atmosfera za rad je bila vrlo prijatna, a učesnici/ce su pokazali značajno interesovanje i maksimalno se potrudili da se ostvare ciljevi radionice.

Objavljen je poziv za podnošenje ponude kao i konkursna dokumentacija unutar opcije Download.

08.03.2019

Objavljen je plan javnih nabavki škole za 2019. godinu. Plan možete pronaći unutar opcije Download, unutar foldera javne nabavke!

07.03.2019

Zimski raspust je produžen za nedelju dana. Sa nastavom se kreće 25.02.2019 god.

16.02.2019

Zbog epidemije gripa lokalna samouprava na preporuku Ministarstva prosvete produžila je raspust za nedelju dana.
Lep provod!!!

Novogodišnja dekoracija

20.12.2018

Učenici naše škole su uz pomoć nastavnice Ivane Veličković učinili da hodnik naše stare zgrade bude kao iz bajke!

Ponovo među najboljima

20.12.2018

Učenica Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice Stanica Ramadanović dobitnica je treće nagrade na mkonkursu za kalendar razvojnog programa EU PRO za 2019. godinu. Informacije o ovome možete pronaći na https://www.vranjenews.rs/news/surduličanka-treća-na-konkursu-eu-pro. Slike o ovom podvigu možete pronaći u Galeriji u folderu Stanica među najboljima. Sve čestitke i nastavnici Ivani Veličković bez čijih zasluga bi ovo bilo nezamislivo.

Odluka o dodeli ugovora za javnu nabavku uglja

24.09.2018

Odluka se nalazi u opciji Downloads pod nazivom Odluka o dodeli ugovora 2018.

Poziv za dostavljanje ponuda

06.09.2018

Objavljen je poziv za dostavljanje ponuda za nabavku uglja za školsku 2018/19. godinu i konkursna dokumentacija. Ista se nalazi u opciji Download u folderu Nabavka uglja za 2018.

Sledeće