Tehnička škola "Nikola Tesla"
Surdulica
tel: +381 (0)17 814 119
mail: nteslasurd@mts.rs
adresa: Tome Ivanovića 24
Iznenađenje za učenike osmog razreda osnovnih škola iz Surdulice i okoline

17.05.2019

Za sve učenike osmog razreda osnovnih škola iz Surdulice i okoline predviđen je Dan otvorenih vrata za sredu 22.05. 2019. godine sa početkom u 12 sati! Dragi osmaci, tog dana možete se okušati kao vozači na poligonu škole uz asistenciju naših instruktora vožnje! Takođe imaćete prilike da se uverite u klalitetan rad naših nastavnica srpskog jezika i književnosti. U njihovoj režiji naši učenici dramske sekcije će realizovati časove iz njihovog ugla! Hajde da se malo zabavimo uz školski bend.

Obilazak OŠ Pera Mačkatovac Belo Polje

17.05.2019

Danas je u mobilni tim škole obišao OŠ "Pera Mačkatovac" u Belom Polju. Tom prilikom su u prijatnom druženju sa učenicima ove škole istim prezentovani obrazovni profili kojima raspolaže naša škola za upis u školskoj 2019/2020. godini. Slike sa posete se nalaze u Galeriji pod nazivom OŠ Pera Mačkatovac Belo Polje 2019.

Poseta OŠ Vuk Karadžić u Surdulici

16.05.2019

U okviru svojih promotivnih aktivnosti danas je tim škole posetio učenike OŠ "Vuk Karadžić" u Surdulici. Slike sa prezentacije se nalaze u Galeriji pod nazivom OŠ Vuk Karadžić Surdulica.

Promocija škole u Bosilegradu!

15.05.2019

Danas smo obišli OŠ "Georgi Dimitrov" u Bosilegradu. Slike se nalaze u Galeriji pod naslovom " Bosilegrad 2019.

Predstava učenika naše škole povodom Dana škole

09.05.2019

U sredu 08.05.2019. godine u sportskoj sali učenici naše škole su realizovali predstavu povodom Dana škole. Predstavu su osmislile predmetne nastavnice srpskog jezika i knjiženvoti Mila Stojadinov, Danijela Đorđević i Suzana Ranđelović. Slike sa ove manifestacije se nalaze u galeriji pod nazivom Dan škole 2019.

Jovan Dimitrijević ponovo najbolji

24.04.2019

U subotu, 20. aprila 2019. godine Departman za fiziku Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, uz podršku „Telekom Srbija” a.d. Beograd, organizovao je smotru radova prijavljenih na Konkurs za najbolji rad učenika srednjih škola na temu “Mobilni telefon u fizičkom eksperimentu“. Prvu nagradu osvojio je naš učenik četvrte godine Jovan Dimitrijević. Čestitamo učeniku i predmetnom nastavniku Bratislavu Radovanoviću. Slike sa takmičenja se nalaze u galeriji pod nazivom "Mobilni telefon u fizičkom eksperimentu".

Sjajan nastup naših učenika na Republičkom takmičenju u besedništvu

23.03.2019

Učenik naše škole Milan Stošić osvojio je treće mesto na Republičkom takmičenju u besedništvu na zadatu temu. U konkunrenciji improvizovane besede naš učenik Darko Trajković osvojio je peto mesto. U konkurenciji ekipa naši učenici Milan Stošić i Darko Trajković osvojili su četvrto mesto. Čestitamo učenicima i predmetnoj nastavnici Mili Stojadinov. Slike učenika kao i konačne čiste sa rezultatima takmičenja se nalaze u Galeriji pod nazivom Besedništvo Niš 2019.

Objavljena je odluka o dodeli ugovora o javnoj nabavci dobara, nabavke goriva i maziva

22.03.2019

Odluku možete pronaći u opciji Download i aktiviranjem opcije javne nabavke!

Održana radionica karijernog vodjenja

19.03.2019

Dana 14.03.2019. godine u informatičkoj učionici TŠ Nikola Tesla u Surdulici održana je radionica karijernog vođenja i savetovanja za 15 učenika i učenica romske nacionalnosti od 1. do 4. razreda srednje škole. Radionica je organizovana u okviru SWISS PRO programa na projektu: "Poboljšanje zapošljivosti Roma i Romkinja u opštinama Vladičin Han i Surdulica" koji realizuje Udruženje Roma intelektualaca iz Prekodolca, Vladičin Han. Opšti cilj projekta je "Stalna i održiva integracija romske populacije kroz poboljšanje zapošljivosti Roma i podizanje kapaciteta pojedinaca za zapošljavanje". Aktivnosti na projektu obuhavataju radionice karijernog vođenja, individualne radionice za izradu karijernih planova, kurs nemačkog jezika, mogućnosti prekvalifikacije, podrška razvoju veština, motivacije i informisanje korisnika i korisnica. Na radionici su korisnici imali prilike da na on-line platformi urade testove osobina, veština i interesovanja, na osnovu kojih mogu da planiraju svoje karijere i dalje učestvuju u projektnim aktivnostima. Atmosfera za rad je bila vrlo prijatna, a učesnici/ce su pokazali značajno interesovanje i maksimalno se potrudili da se ostvare ciljevi radionice.

Objavljen je poziv za podnošenje ponude kao i konkursna dokumentacija unutar opcije Download.

08.03.2019

SledećePrethodno