Tehnička škola "Nikola Tesla"
Surdulica
tel: +381 (0)17 814 119
mail: nteslasurd@mts.rs
adresa: Tome Ivanovića 24
Danas je Dan mladosti!!!

25.05.2018

25.05.2018. godine, ne trčimo sa štafetom u ruci, ali danas smo osetili duh mladosti u našoj školi.Hvala Vam dragi osnaci što ste nam ulepšali dan! Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom Dan mladosti 2018!

Čudo neviđeno!

24.05.2018

Ne, ova jutarnja vest nije prvoaprilska šala, a stvar je jako bitna, nije nikako mala, ne znam da li je to splet okolnosti ili pak sudbina, ali petnaestak minuta pre početka časa je stigla nastavnica Dafina, moraće ovo da se zabeleži u posebne školske knjige, vratio mi se osmeh na lice, napustile su me sve brige, ostadoše u senci utisci sa jučerašnje školske promocije, a ovo je čak i od sinoćne utakmice bitnije, da li nam se to naša draga nastavnica sa penziju sprema, za rukovodstvo škole ostaje velika dilema!

Prijatan izlet do Bosilegrada

23.05.2018

Mobilni tim Tehničke škole danas se družio sa učenicima osmog razreda OŠ "Georgi Dimitrov" u Bosilegradu. Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom OŠ Gergi Dimitrov Bosilegrad.

Obilazak osmaka u Vladičinom Hanu

22.05.2018

Prema planu danas je ekipa Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice posetila učenike osmog razreda u OŠ " Branko Radičević", OŠ " Sveti Sava" u Vladičinom Hanu i OŠ " Vuk Karadžić" u Stublu. Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom: - OŠ "Branko Radičević" Vladičin Han, - OŠ " Sveti Sava" Vladičin Han i - OŠ "Vuk Karadžić" Stubal!

Zabavni dan u TŠ "Nikola Tesla" Surdulica

21.05.2018

U petak 25.05.2018. dodine, u duhu nekadašnjeg dana mladosti, pozivamo sve učenike osmog razreda iz Surdulice i Vladičinog Hana, da budu naši gosti. Za sve zainteresovane učenike obezbedićemo prevoz školskim autobusom. Tog dana planiramo da uz saradnju sa kolegama iz Visoke tehničke škole strukovnih studija Niš da realizujemo simulaciju bezbednosti učesnika u saobraćaju. Dragi osmaci, dobro nam došli! Slike jedne od simulacija se nalaze u Galeriji pod nazivom Promocija bezbednosti saobraćaja.

Prezentacija u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Surdulici

19.05.2018

Ekipa Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice danas je posetila učenike osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Surdulice i prezentovala im obrazovne profile za upis nove generacije učenika prvog razreda u školskoj 2018/19.godinu u našoj školi! Slike prezentacije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezrentacija u OŠ JJZmaj Surdulica!

Prezentacija u OŠ Vuk Karadžić u Surdulici

17.05.2018

Danas smo u okviru svojih aktivnosti na prezentovanju svoje škole učenicima osmog razreda, obišli OŠ "Vuk Karadžić u Surdulici. Slike sa prezentacije se nalaze u Galeriji pod naslovom Prezentacija u OŠ "Vuk Karadžić" Surdulica

Promocija škole

17.05.2018

Ekipa naše škole danas je obišla učenike osmog razreda OŠ "Pera Mačkatovac" u Belom Polju. U prijatnom razgovoru sa učenicima, prezentovani su obrazovni profili koje je škola pripremila za upis nove generacije učenika prve godine u školskog 2017/18. godini. Slike sa promocije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezentacija u OŠ "Pera Mačkatovac" Belo Polje.

Spot Tehničke škole

14.05.2018

Spot Tehničke škole " Nikola Tesla" Surdulica se nalazi na adresi https://www.youtube.com/watch?v=uu6ehliLRIA&feature=youtu.be

Jovan Dimitrijević ponovo najbolji!

13.05.2018

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavam da je naš učenik Jovan Dimitrijević ponovo osvojio prvo mesto. Ovog puta to mu je pošlo za rukom na Regionalnom takmičenju iz Elektronike održanom 12.05.2018. godine u ETŠ "Nikola Tesla" u Nišu. Čestitke Jovanu, predmetnoj nastavnici Blagi Nešić, kojoj želim brzi oporavak i povratak na posao, kako bi Jovana spremila za Republičko takmičenje, kao i nastavniku Ivici Antiću koji je išao sa Jovanom na ovo takmičenje! Rukovodstvu škole preostaje da na pravi način da nagradi ovu šampionsku ekipu!Slike sa takmičenja se nalaze u Galeriji pod nazivom Jovan šampion!

SledećePrethodno