Техничка школа "Никола Тесла"
Сурдулица
тел: +381 (0)17 814 119
mail: nteslasurd@mts.rs
адреса:Томе ивановића 24
Јавни позив за подношење понуде

30.09.2019

Објављен је јавни позив за подношење понуде за јавну набавку услуге - извођење екскурзије за ученике завршних разреда. Позив се налази унутар опције Доwнлоад у фолдеру Јавне набавке, као јавна набавка услуге под називом "Јавни позив за екскурзију ученика завршних разреда".

Објављена је одлука о додели уговора о јавној набавци добара

24.09.2019

Одлука се налази унутар опције Доwнлоад унутар фолдера Јавне набавке под називом " одлука о додели уговора".

Јавни позив за достављање понуде

09.09.2019

Данас је објављен јавни позив за подношење понуда за угаљ. Потребна документација се налази унутар преузимања под називом Позив за подношење понуде за угаљ и Конкурсна докуметација за угаљ!

Време је за растанак!

07.06.2019

И небо се отворило, поновно је огрејало сунце! Превише је било кише ових дана! Дошао је и тај дан, када ћемо са својим драгим ученицима, матурантима, у свечаном амбијенту хотела "Србија" у центру града, заједно отворити нове странице животне књиге! Наши ученици ће ступити на неку нову животну сцену а ми ћемо им од срца пожелети да успеју у својој намери да постану добри људи, успешни грађани и узори генерацијама које долазе. МАТУРАНТИ, срећно!!!

Обилазак школе

03.06.2019

У четвртак 30.05.2019.године угостили смо ученике осмог разреда ОШ " Свети Сава" из Владичиног Хана. Ученици наше школе су у режији наставница српског језика, Миле Стојадинов и Сузане Ранђеловић,реализовали представу у којој су нам показали како изгледа час српског језика и час физике. Осмацима је представљен и кабинет за рачунарство и информатику као и кабинет за полагање теоретског дела испита за кандиндате за полагање возачког испита "Б" и "Ц" категорије. Након тога ученици ОШ " Свети Сава" су се опробали као возачи у школским аутомобилима уз асистенцију иструктора вожње. Слике са посете се налазе у Гарерији под називом " Обилазак школе осмака ОШ Свети Сава"

Још једна генерација креће својим путем!

31.05.2019

Дошао је и тај дан кад још једној генерацији наших ученика морамо рећи "збогом". Данас опроштај у школи а у петак 07. јуна 2019. године у хотелу "Србија" у Сурдулици. Слике са овог догађаја се налазе у Галерији под називом "Збогом матуранти 2019".

Спортске игре младих на спортским теренима ТШ Никола Тесла Сурдулица

30.05.2019

У среду 29. маја 2019. године Сурдулица је узела учешће у спортским играма младих. Свечано отварање игара је организовано на градском тргу у 10 сати. На спортским теренима ТШ Никола Тесла организована су такмичења у малом фудбалу и уличној кошарци. Слике са такмичења се налазе у Галерији под називом "Спортске игре младих 2019".

Неформално образовање у школи

23.05.2019

У оквиру пројекта " Семинар и обука за младе предузетнике" на тему - развој професионалних вештина за запошљавање и самозапошљавање, ученици ТШ " Никола Тесла" из Сурдулице су стекли основна знања, вештине и компетенције, након чега су исте применили у иницијативу и израду предлога пројекта у области заштите животне средине под називом " рециклажа јер планета је важна". Овим пројектом предвиђена је куповина рециклажног контејнера за потребе школе и дат је пример будућим генерација да следе исти пример.Семинар је реализован под покровитељством Канцеларије за младе општине Сурдулица и Центра за развој предузетништа Сурдулица. Семинар је реализован на Власинском језеру, у трајању од три дана. Ученици семинара су били смештени у мотелу " Нарцис". Слике са семинара се налазе у Галерији под називом " Неформално образовање децембар 2018".

Дан отворених врата 2019

23.05.2019

У среду 22. маја 2019. године наша школа је широм отворила своја врата свим заинтересованим ученицима осмог разреда основних школа са територије општине Сурдулица као и ученицима ОШ " Бранко Радичевић" из Владичин Хан. Осмаци су се опробали као возачи школских аутомобила и камиона. Такође имали су прилике да виде технике заштите лица у извођењу ученика трећег разреда под надзором наставника Новице Дојчиновића. Слике се налазе у Галерији под називом Дан отворених врата 2019.

Презентација школе у ОШ Свети Сава Владичин Хан

23.05.2019

Данас је тим за презентацију школе поводом уписа нове генерације ученика првог разреда у школској 2019/20. години обишао ОШ "Свети Сава" у Владичином Хану. У врло пријатном амбијенту ученицима су презентовани образовни профили школе. Слике са презентације се налазе у Галерији под називом " Свети Сава Владичин Хан 2019"

СледећеПретходно