19/05/2018


Prezentacija u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Surdulici


Ekipa Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice danas je posetila učenike osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Surdulice i prezentovala im obrazovne profile za upis nove generacije učenika prvog razreda u školskoj 2018/19.godinu u našoj školi! Slike prezentacije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezrentacija u OŠ JJZmaj Surdulica!

17/05/2018

Promocija škole


Ekipa naše škole danas je obišla učenike osmog razreda OŠ "Pera Mačkatovac" u Belom Polju. U prijatnom razgovoru sa učenicima, prezentovani su obrazovni profili koje je škola pripremila za upis nove generacije učenika prve godine u školskog 2017/18. godini. Slike sa promocije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezentacija u OŠ "Pera Mačkatovac" Belo Polje.

17/05/2018


Prezentacija u OŠ Vuk Karadžić u Surdulici


Danas smo u okviru svojih aktivnosti na prezentovanju svoje škole učenicima osmog razreda, obišli OŠ "Vuk Karadžić u Surdulici. Slike sa prezentacije se nalaze u Galeriji pod naslovom Prezentacija u OŠ "Vuk Karadžić" Surdulica

15/05/2018

Kros RTS 2018


Danas je održan tradicionalni kros RTS sa početkom od 10 sati. Slike pobednika se nalaze u Galeriji pod nazivom pobednici krosa RTS 2018.

14/05/2018


Spot Tehničke škole


Spot Tehničke škole " Nikola Tesla" Surdulica se nalazi na adresi https://www.youtube.com/watch?v=uu6ehliLRIA&feature=youtu.be

13/05/2018

Jovan Dimitrijević ponovo najbolji!


Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavam da je naš učenik Jovan Dimitrijević ponovo osvojio prvo mesto. Ovog puta to mu je pošlo za rukom na Regionalnom takmičenju iz Elektronike održanom 12.05.2018. godine u ETŠ "Nikola Tesla" u Nišu. Čestitke Jovanu, predmetnoj nastavnici Blagi Nešić, kojoj želim brzi oporavak i povratak na posao, kako bi Jovana spremila za Republičko takmičenje, kao i nastavniku Ivici Antiću koji je išao sa Jovanom na ovo takmičenje! Rukovodstvu škole preostaje da na pravi način da nagradi ovu šampionsku ekipu!Slike sa takmičenja se nalaze u Galeriji pod nazivom Jovan šampion!

13/05/2018


Milan Todorović dostojno reprezentuje školu!


Učenik naše škole Milan Todorović svoje znanje je pokazao u kvizu Naslovne strane. Link jedne epizode je https://www.youtube.com/watch?v=bikAJaeHnTU


13/05/2018


Reveka Pijevac dostojno reprezentovala našu školu!


Učenica drugog razreda naše škole Reveka Pijevac, plasirala se na Republičko takmičenje po naučnim oblastima i smotri istraživačkih radova talenata, iz oblasti psihologije. Naziv njenog rada je bio " Stereotipi i predrasude o korejskoj pop muzici". Republičko takmičenje će se održati 1. i 2. juna 2018. godine a grad domaćin takmičenja je Čačak!Bravo Reveka i posebne pohvale i za predmetnu nastavnicu Bojanu Tasić!!!


08/05/2018


Literarno likovni konkurs posvećen osvećenju Spomen kosturnice


Konkurs neće biti realizovan zbog tehničkih problema! Hvala na razumevanju!


19/03/2018


Odluka o dodeli ugovora


Objavljena je odluka o dodeli ugovora o javnoj nabavci malih vrednosti - nabavka goriva i maziva za potrebe Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice u opciji "Downloads" u folderu Javne nabavke!

SledećePrethodno