05/06/2018

Reveka Pijevac nas oduševljava


Naša učenica Reveka Pijevac sa predmetnom nastavnicom Bojanom Tasić nas je dostojno reprezentovala na Rebubličkom takmičenju! Slike sa takmičenja se nalaze u Galeriji pod nazivom Takmičenje u Čačku 2018.

04/06/2018


Matursko veče 2018


U petak 01. juna 2018. godine učenici četvrtog razreda su proslavili matursko veče u hotelu Srbija. Slike sa proslave se nalaze u Galeriji pod nazivom Matursko veče 2018.


30/05/2018


Veseli maturanti


Danas su naši maturanti uz živu muziku i trubače proslavili završetak svog srednjoškolskog putešestvija. Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom Maturanti na delu 2018.


25/05/2018


Danas je Dan mladosti!!!


25.05.2018. godine, ne trčimo sa štafetom u ruci, ali danas smo osetili duh mladosti u našoj školi.Hvala Vam dragi osnaci što ste nam ulepšali dan! Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom Dan mladosti 2018!


24/05/2018


Čudo neviđeno!


Ne, ova jutarnja vest nije prvoaprilska šala, a stvar je jako bitna, nije nikako mala, ne znam da li je to splet okolnosti ili pak sudbina, ali petnaestak minuta pre početka časa je stigla nastavnica Dafina, moraće ovo da se zabeleži u posebne školske knjige, vratio mi se osmeh na lice, napustile su me sve brige, ostadoše u senci utisci sa jučerašnje školske promocije, a ovo je čak i od sinoćne utakmice bitnije, da li nam se to naša draga nastavnica sa penziju sprema, za rukovodstvo škole ostaje velika dilema!

23/05/2018

Prijatan izlet do Bosilegrada


Mobilni tim Tehničke škole danas se družio sa učenicima osmog razreda OŠ "Georgi Dimitrov" u Bosilegradu. Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom OŠ Gergi Dimitrov Bosilegrad.

22/05/2018

Obilazak osmaka u Vladičinom Hanu


Prema planu danas je ekipa Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice posetila učenike osmog razreda u OŠ " Branko Radičević", OŠ " Sveti Sava" u Vladičinom Hanu i OŠ " Vuk Karadžić" u Stublu. Slike se nalaze u Galeriji pod nazivom: - OŠ "Branko Radičević" Vladičin Han, - OŠ " Sveti Sava" Vladičin Han i - OŠ "Vuk Karadžić" Stubal!

21/05/2018


Zabavni dan u TŠ "Nikola Tesla" Surdulica


U petak 25.05.2018. dodine, u duhu nekadašnjeg dana mladosti, pozivamo sve učenike osmog razreda iz Surdulice i Vladičinog Hana, da budu naši gosti. Za sve zainteresovane učenike obezbedićemo prevoz školskim autobusom. Tog dana planiramo da uz saradnju sa kolegama iz Visoke tehničke škole strukovnih studija Niš da realizujemo simulaciju bezbednosti učesnika u saobraćaju. Dragi osmaci, dobro nam došli! Slike jedne od simulacija se nalaze u Galeriji pod nazivom Promocija bezbednosti saobraćaja.


19/05/2018


Prezentacija u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Surdulici


Ekipa Tehničke škole "Nikola Tesla" iz Surdulice danas je posetila učenike osmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Surdulice i prezentovala im obrazovne profile za upis nove generacije učenika prvog razreda u školskoj 2018/19.godinu u našoj školi! Slike prezentacije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezrentacija u OŠ JJZmaj Surdulica!

17/05/2018

Promocija škole


Ekipa naše škole danas je obišla učenike osmog razreda OŠ "Pera Mačkatovac" u Belom Polju. U prijatnom razgovoru sa učenicima, prezentovani su obrazovni profili koje je škola pripremila za upis nove generacije učenika prve godine u školskog 2017/18. godini. Slike sa promocije se nalaze u Galeriji pod nazivom Prezentacija u OŠ "Pera Mačkatovac" Belo Polje.

SledećePrethodno